Skip to main content

Kontaktinfo

Se hvordan du kan komme i kontakt med os og læs hvad vores kunder siger om os.

Send en besked

Vi besvarer 98% af henvendelser sendt inden kl 14.00 samme dag!

Kontakt os direkte

Man-fre: 09:00-16:30

Adresse

NurseCare
Valdemars Allé 82
2860 Søborg

Referencer

Det siger vores kunder

Helbredstjek i Miljøstyrelsen – som led i Miljøstyrelsens sundhedspakke har styrelsens MIO (medarbejderindflydelsesorgan) tilbudt samtlige medarbejdere helbredstjek via NurseCare. Miljøstyrelsen har været meget tilfreds med samarbejdet og har fået kyndig og professionel service.

Malene Risbjerg OlsenMiljøministeriet - Miljøstyrelsen

Sjovt at man altid overholder serviceaftalen på sin bil, men aldrig får taget sig sammen til at få et serviceeftersyn på sig selv”. Medarbejderne er vores største aktiv og det er derfor vigtigt at de trives bedst muligt. Unigate har i den forbindelse gennemført et sundhedstjek i samarbejde med NurseCare. Formålet med undersøgelsen var at forebygge mod de mange “velfærdssygdomme” som ofte ikke ses før det er for sent. Arrangementet var en stor succes, og nogle af medarbejderne fik også et par velmente ord med på vejen, for at få ryddet nogle dårlige vaner af vejen.

Lene KnightSalgs og marketingkoordinator, Unigate Innovation A/S

Det høje sygefravær er arbejdsrelateret på grund af den hårde belastning det er, hele tiden at arbejde på at ændre og integrere. I den forbindelse har de også et firma, NurseCare, ude og helbredstjekke nogle af personalet, en god oplevelse og et lille tiltag som gav tilfredshed.

LFS-NYT i en artikel om institutionen "Ellepilen", v/Martin Rosenquist

Som en del af Lesjöfors A/S’ sundhedspolitik, der blandt andet indeholder sundhedsforsikring, sund mad i kantinen, tilbud om hjælp til rygestop m.m., er også et årligt helbredstjek en naturlig del af sundhedspakken. Lesjöfors A/S har nu igennem flere år brugt NurseCare til denne opgave – og det fungerer rigtig godt. Vi bliver kontaktet af NurseCare når det er tid til det årlige tjek, og så aftaler vi hvornår og hvordan tjekket skal foregå – og her er NurseCare meget fleksibel når dage og tidspunkter skal findes.
De seneste år har vi haft besøg af den samme sygeplejerske fra NurseCare, hvilket vores medarbejdere har været meget glade for. Det giver en anden form for fortrolighed mellem sygeplejerske og vores medarbejdere. Dette betyder også at tilmeldingen blandt medarbejderne til disse årlige tjek er tæt på 100 %. Ved tjekket får medarbejderne, udover en vurdering af deres sundhedstilstand, personlige råd og vejledning. Og vi har i den forbindelse mindst én gang taget en kritisk sygdom hos en kollega i opløbet. Samtidig får Lesjöfors A/S en vurdering af den generelle sundhedstilstand blandt vores medarbejdere, samt råd og vejledning til løbende tiltag og forbedringer til vores sundhedspolitik.

Carsten JensenHR-konsulent, Lesjöfors A/S

Sundhed og trivsel er områder, der er stigende fokus på. Derfor valgte vi i Glostrup Vej og Park (ca. 55 medarbejdere) at tilbyde gutterne en ”julegave”, i form af et sundhedstjek. Normalt er sundhed ikke det emne der tales mest om ude i sjakkene, men modtagelsen af tilbuddet var overvældende. Over 90% valgte at deltage, og den efterfølgende respons har været yderst positiv. Ord som blodtryk og kolesterol er blevet mere almindelige, og der er kommet en del støj fra gulerødder i spisepauserne. Det er helt sikkert en julegave, som vil blive husket længe. Ikke mindst af de medarbejdere, som blev opfordret til at søge egen læge med henblik på yderligere kontrol og opfølgning. Som en sidegevinst kan det mærkes, at initiativet har gavnet trivslen, da sundhed betyder meget for både den enkelte og arbejdspladsen…også udenfor arbejdstiden.

Torbjørn NicolajsenDriftschef, Glostrup Vej og Park

Køge boligselskab indførte for 4 år siden en sundhedspolitik, hvis primære formål er forebyggelse og at sikre de ansattes sundhed. Det årlige sundhedstjek er en af pindene i denne politik og blev indført for 3 år siden. Vi har indtil videre haft fornøjelse af have den samme sygeplejerske, dette giver medarbejderne en tryghed, men det betyder også at hun kan følge den enkelte medarbejder. Generelt er de ansattes helbredstilstand forbedret. De ansatte bliver for hvert år mere opmærksom på deres krop og levestil. Samtalerne med sygeplejersken er fortrolige, men jeg kan oplyse at jeg selv fik konstateret arveligt betinget forhøjet kolesterol ved det første helbredstjek. Går nu til kontrol hos egen læge, og får medicin. Kolesteroltallet er nu normalt. Udover helbredstjekket får vi også hvert år et førstehjælpskursus. Vi er 40 ansatte og den enkelte ansatte får tilbuddet hvert 4´de år. Var selv deltager i år, et rigtigt godt og inspirerende kursus, håber dog ikke jeg for brug for min viden.

René NielsenForretningsfører, Køge Boligselskab

Som et vigtigt element i SELCO’s sundhedspolitik, som bl.a. også omfatter sundhedsforsikring og god frokostordning, indledte vi for flere år siden et samarbejde med NurseCare om et årligt helbredscheck af alle medarbejdere. Tilmelding er naturligvis frivillig, men da vi i hele forløbet altid har haft besøg af den samme sygeplejerske, har tilslutningen på grund af den opståede fortrolighed over de seneste år været tæt på 100%. Medarbejderne er glade for at få vurderet deres sundhedstilstand og sætter stor pris på de gode råd og den vejledning, de altid modtager. SELCO har endvidere samarbejde med NurseCare om influenza vaccination om efteråret.

Anne-Marie IpsenSecretary, SELCO A/S

Din B2B sundhedspartner

NurseCare har været den fortrukne sundhedspartner for flere hundrede virksomheder i Danmark siden 2001. Vi servicerer store som små virksomheder med forebyggende sundhedsydelser, der nedbringer sygefravær, øger produktiviteten og forbedre vurderingen af arbejdspladsen.