Skip to main content

Vi tilbyder

NurseCare tilbyder on-site B2B sundhedsydelser, der forebygger sygdom, nedbringer sygefravær, øger produktiviteten og styrker employer branding

Vaccination

Influenzavaccination

Tilbyd jeres medarbejdere at blive vaccineret mod influenza på arbejdspladsen i arbejdstiden i perioden oktober til november. Læs mere.

TBE-vaccination

Vaccinationsforløb mod TBE-viruset, der overføres til mennesker gennem flåtbid, fra fx skovflåter. Læs mere.

Hepatits A, B eller A+B vaccination

Vaccinationsforløb smitsom leverbetændelse (type A, B eller A+B). Få et tilbud.

Difteri-Stivkrampe-vaccine

Vaccination mod difteri, der er en smertefuld luftvejsinfektion, som tilbydes sammen med stivkrampevaccination, hvorfor den kendes som difteri-stivkrampe. Få et tilbud.

Sundhedstiltag

Sundhedstjek

Sundhedstjek på arbejdspladsen, der forebygger sygdom, reducer sygefravær, øg produktiviteten og styrk employer branding. Læs mere.

Helbredskontrol af natarbejdere

Natarbejde er forbundet med øget helbredsrisici, hvorfor det er lovpligtigt at tilbyde sine natarbejdere helbredskontrol hvert år jf. de nye regler, der trådt i kraft d. 1. marts 2024. Læs mere.

Kontrol af modermærke- og hudkræft

Kontrol af modermærker og hudkræft tilbydes på arbejdspladsen i samarbejde med Melatech og deres hudlæger. Hør mere og få et tilbud.

Sundhedsvents

NurseCare tilbyder forskellige sundhedsevents, hvor oplysning om og berøring af emnet sundhed, når ud til så mange som muligt. Læs mere.